Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Staat jouw huidige baan op het spel , of ben je gewoon toe aan een uitdagende job binnen het segment duurzame energie?  HoCoSto is op zoek naar technische vakmensen. Voor nu zoeken we vooral  E-monteurs, W-monteurs en machine operators

HoCoSto is fabrikant van thermische opslagbuffers, en ontwerper van kleinschalige, lokale warmtenetten. Met deze combinatie wordt het mogelijk een groep gebouwen of een wijk aardgasvrij te voorzien van warm tapwater en ruimteverwarming. Bij elke project wordt vooraf een systeemontwerp gemaakt, bestaande uit gestandaardiseerde componenten (warmtenet, buffer, warmtepomp, technische ruimte en besturingssysteem). HoCoSto is een jong, flexibel en snel groeiend bedrijf waar meedenken, vakmanschap en creativiteit hoog in het vaandel staan.

De werkzaamheden van de E/W monteurs vinden deels plaats op onze locatie in Zundert, bij het fabriceren van de pre-feb onderdelen. Daarnaast wordt je ingezet bij het – op locatie – aansluiten van de technische installaties.

De machine operators zullen full-time in onze werkplaats aan het werk gaan, bij het fabriceren van onderdelen van de thermische energie opslag. Het gaat om seriematige productie, met snel groeiende productie aantallen. Het machine park zal de komende tijd sterk vernieuwen, en in capaciteit toenemen.

Interesse? Stuur een mail met je CV naar s.geerts@hocosto.com